ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

دادستان تهران: پرونده «مهناز افشار» و «پگاه آهنگرانی» مفتوح است

دادستان تهران درباره آخرین وضعیت پرونده «مهناز افشار»، گفت: این فرد هنوز خارج از کشور بوده و پرونده‌اش در حال رسیدگی است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 28
کد خبر: ۲۰۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، علی القاصی درباره آخرین وضعیت پرونده مهناز افشار گفت: این فرد خارج از کشور است و چند شاکی دارد و پرونده‌اش بر اساس شکایت شکات مفتوح است.

 

وی افزود: پرونده این فرد در حال رسیدگی است و هنوز تصمیم جدیدی در مورد آن گرفته نشده است.

 

القاصی درباره بازداشت پورمختار نماینده همدان نیز گفت: بازداشت شدن این نماینده و آزادی وی با قید وثیقه صحت ندارد.

 

دادستان تهران در مورد آخرین وضعیت پرونده سکه ثامن نیز افزود: برای استیفای حقوق مالباختگان این پرونده اقدامات خوبی انجام شده و بخشی از اموال که توقیف و بخشی نقد و بخشی از اموال که غیرمنقول بود، با عنایت مقام معظم رهبری برای پرداخت و استیفای حقوق مالباختگان تسریع شد.

 

وی ادامه داد: وجوه نقد بین شکات پرداخت شده و یک سوم از بدهی مالباختگان داده شده و بخشی از اموال غیرمنقول برای مزایده و فروش آماده شده است و با هماهنگی انجام شده با دادسرا، بخش دیگری از طلب آنها پرداخت می‌شود و چون در خصوص دو اتهام کلاهبرداری و پولشویی، تحقیقات به اتمام رسیده و کیفرخواست صادر شده، پیش‌بینی می‌شود پرونده در اواسط هفته آینده به دادگاه برود.

 

القاصی در مورد پرونده پگاه آهنگرانی نیز گفت: وی به دلایل اتهام امنیتی و جرم عمومی ممنوع الخروج شده است.

 

دادستان تهران همچنین از احضار یکی از متهمان پرونده هفت تپه خبر داد و گفت: آخرین مرحله تحقیقاتی این پرونده در حال انجام است و یکی از متهمان اصلی احضار شده و با قرار بازداشت موقت تحت نظر است.

 

وی همچنین خبر بازداشت دختر سرلشکر صالحی را تکذیب کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار